GAFFA ART MUSIK

FRILANSMUSIKER

Jag har under många år haft den stora äran och glädjen att försörja mig som frilansande musiker. Oftast spelar jag klaviaturer (piano, orgel & synthar) men tar mig med glädje an både gitarr, dragspel, lapsteel eller slagverk.
Genom åren har jag haft nöjet att spela med bl a Boppers, Lasse Lindboms Husbands, Kayo, Meja, Pontus & Amerikanerna, Micke Rickfors, Winbergs Allsångsorkester, Rongedal och många fler.

Du ser i spelschemat nedanför vilka jag har förmånen att jobba med just nu!

UNDERVISNING

Som hypnoscoach är utbildning och pedagogik en självklarhet. Allt för ofta lär vi endast ut VAD eleverna bör lära sig. Tyvärr stupar många studenter ofta på HUR de ska lära sig, så jag har stor fokus på att hjälpa eleven att ta in ny kunskap utifrån sina subjektiva egenskaper och erfarenheter.
Jag erbjuder undervisning i piano (klaviaturer), gitarr, dobro/lapsteel & ensemblespel. 
Till vardags undervisar jag på RockMusikLinjen, RML, vid Birkagårdens FHSK där jag är både ensemble- och keyboardlärare. 

ORDKONSTNÄRING

Jag hjälper gärna till med underhållning och allsång. Min röda tråd är orden/texterna och jag har samlat på mig ett knippe melodier där just texterna på något sätt berört mig. Ofta till skratt, ibland till eftertanke eller känslor och kanske har de
väckt till liv ett minne eller två.
Det blir mycket Stefan Demert, Povel Ramel, Gunnar Viklund, Evert Taube mm.

Eftersom både själ och kropp får näring av ord och musik ser jag detta som utmärkt friskvård. En upplevelse som jag vill dela med dig. 

INSIGHT

Tillsammans med min sambo Eva Gelser har jag duon INSIGHT. Vi skriver sånger om personlig utveckling och vår egen livsresa. 
Under en konsert får du som lyssnare ta del av fakta, berättelser, betraktelser, interaktiva övningar...ja allt möjligt;
Mindfulness, Trauma Tapping, Hypnos, Meditation, NLP mm.
 

Mats Karlsson is a certified practitioner of Havening Techniques.
Havening Techniques is a registered trade mark of
Ronald Ruden, 15 East 91st Street, New York  
www.havening.org"
"Mats Karlsson är certifierad NLP-practitioner av Society of NLP"

MATS GAFFA KARLSSON

Cert. Hypnoscoach
Cert. Havening Practitioner
Dipl. Suggestionsterapeut
Dipl. Mindfulnessinstruktör

hypnos@gaffaart.se
+46 70 6768895